Joomla!

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Programajánló

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt márciustól induló

– a családalapítást, gyermekvállalást támogató –

ingyenes programsorozatunkra:

 

 

1.) személyes tanácsadó szolgálat (áprilistól) a Posztoczky Károly Csillagvizsgáló és Múzeum épületében (szociális, életvezetési, jogi és pszichológiai tanácsadás).

2.) munkaerő-piaci tréning (önéletrajz írása, munkakeresési módszerek stb.) egyéb programokhoz kötve vagy igény szerint önmagában.

3.) formális (OKJ – pl.: targoncavezető, emelőgépkezelő, motorfűrész-kezelő, földmunka és rakodógép kezelő, élelmiszer és vegyi áru eladó; számítástechnikai) és non-formális (vizsgát nem adó - nyelvi képzés) tanfolyamok, a gyermekáldás utáni könnyebb elhelyezkedésért,

4.) családi konfliktuskezelés mediátor szakember segítségével, a családon belül külső-belső tényezők hatására felgyülemlett feszültség oldása érdekében.

5.) családi életre felkészítő foglalkozás – klubok: 1-1 kamasz- és ifjúsági csoport.

6.) a fenti programokhoz szorosan kötődő, azt kiegészítő családi rendezvények sorozata.

Programjainkhoz gyermekfelügyeletet is biztosítunk (melyhez berendezett gyereksarok is rendelkezésre áll a csillagda épületében)

A tanfolyami képzésekre lehet jelentkezni az említetett elérhetőségeken, illetve az április közepén várható tájékoztatón.

Bővebb információ: www.titkom.hu, +36-20/9437024 vagy Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen kapható.

Eredeti dokumentum: megtekintés