Joomla!

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Zenei tábor

Idén kilencedik alkalommal várjuk 2013. július 28- augusztus 10-ig (1/2 hét) a Tatai Öreg-tó Club Hotelben ( e helyszínen ez a 2. év) a zene és színház iránt érdeklődőket.

Ettől az évtől nemcsak bentlakásos módon (1-5 éves korig csak szülőkkel), hanem napközis táborként is kínáljuk programunkat, elsősorban a környéken élő gyermekek számára már 7 - 15 éves korig. Várjuk azon gyermekeket, akik szeretnének ismerkedni a hangszeres zenével, színjátszással netán nyáron is szívesen játszanak, gyakorolnak hangszerükön.

A tábort zene- és táncpedagógusok, a Magyar Állami Operaház művészei vezetik. Zenei táborban új világba kalauzoljuk a gyermekeket, melyben értékes és hasznos ismeretekhez juthatnak. Korosztálynak megfelelő tevékenységeket váltva intenzíven, de játékosan foglalkozunk a gyerekekkel.  A tábor alapját a zene teszi ki, mint: egyéni hangszeres - furulya, hegedű- és zenekari foglalkozások, hangszerbemutatók, koncertek, de emellett kézműves tevékenységben, néptánc (4-10 éveseknek) tanulásban, táncházban, kirándulásban, sportprogramokban is részt vesznek a táborozók.

 

 

A tábor ideje alatt közösen felkészülünk Rossini Hamupipőke c. opera egyszerűsített változatának bemutatására, így a gyermekek maguk lesznek a szereplői és a zenekar. Velük együtt tervezzük meg és készítjük el az előadás jelmezét és díszletét.

A zenei táborunkban naponta nemcsak a szülők munkaideje alatt lehetnek a gyermekek, hanem reggeltől estig, amikor tábortűz mellett közös énekléssel, meséléssel búcsúzunk egymástól.

Érkezés reggel 7.30 órakor

Távozás legkésőbb 19.30 órakor

A tábori részvételnek NEM feltétele a hangszerismeret vagy bármiféle zenei előképzettség. Azokra a gyerekekre is számítunk, akik még soha nem zenéltek, hisz számukra a hangszeres zene világával történő találkozás, megismerés és befogadás lehetőségét nyújtjuk.

A táborról részletesebb információ a www.hangszervarazs.hu weboldalon olvasható. Jelentkezni a jelentkezés lap kitöltésével és a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre való eljuttatásával lehet. A tábor részvételi díja a választott étkezés mennyiségétől és gyermek korától függően: 15000- 31000 Ft/ hét.