Joomla!

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Hirdetmény - Lomtalanítás

Értesítjük a lakosságot, hogy 2013. október 16-án (szerda) reggel 6.30 órától az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Zrt. lomtalanítást végez községünkben.

Ebben az időpontban a háztartási szeméten kívül a lakásban keletkező és kézi  erővel felemelhető hulladékot, feleslegessé vált dolgokat lehet kihelyezni.

Kérjük, hogy gumiabroncsot, autóalkatrészeket, üveges nyílászárókat, építési törmeléket és használt akkumulátorokat, állati tetemeket, falevelet és veszélyes hulladékot ne tegyenek ki, mert ezek nem kerülnek elszállításra.

A Zrt. kéri hogy a lomtalanításra szánt dolgokat előző napon helyezzék ki a másnapi korai kezdésre való tekintettel.

Ugyanezen a napon 2013.október 16-án 8.00 órától 17.00 óráig a Szomódi futballpálya melletti területen az Elektromen Kft. teherautója és munkatársai térítésmentesen fogadják a lakosságtól az elhasznált, üzemképtelen, kidobásra szánt – egykor elektromos árammal működött, kizárólag háztartásokban használatos – készülékeket. Aki elektromos gépét a mérete vagy nagy súlya miatt nem tudja a gyűjtőhelyre szállítani, kérheti az ingyenes elszállítást a 70/3808465-ös információs telefonszámon.

A Polgármesteri Hivatal kéri a lakosságot, hogy aki a lomtalanításkor fémhulladékot is szándékozik elvitetni, az ne tegye ki a háza elé, hanem  október 14-én (hétfőn) reggel 8.00 órától 16.00 óráig, október 15-én (kedden) reggel 8.00 órától 15.00 óráig jelezze a 34/491-013, vagy a 30/8712035-ös telefonszámon, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatalban. A fémhulladék elszállításáról Virizlai János  falugondnok  gondoskodik.

Ezzel szeretnénk elkerülni azt, hogy a lomtalanítás napján és az azt megelőző napon idegen emberek járják a községünket és szétdobálják a lakók által kipakolt hulladékokat, továbbá ha az Önkormányzat szállítja a fémhulladékot az átvevőhelyre akkor plusz bevétele származik, amit a falunk fejlesztésére tudunk felhasználni.

Szomód község Önkormányzata