Joomla!

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Tájékoztatás - Gázszolgáltatási szünet

Tájékoztatjuk a község gázfogyasztóit, hogy a FGSZ Földgázszállító Zrt. az üzemeltetésében lévő földgázszállító rendszeren 2013. április 30-án 9.00 órától 15.00 óráig gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez, amelynek következtében ezalatt az időszak alatt a gázellátást nem tudja biztosítani.

Kérik a lakosság megértését.

 

Szomódi Kisbíró 2013 április

Megjelent a Szomódi Kisbíró áprilisi száma. Pdf formátumban elérhető honlapunkon a Szomód/Szomódi Kisbíró menüpontban.

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság országos digitális átállásról szóló hirdetménye

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság országos digitális átállásról szóló hirdetménye:

megtekintés

 

Zenei tábor

Idén kilencedik alkalommal várjuk 2013. július 28- augusztus 10-ig (1/2 hét) a Tatai Öreg-tó Club Hotelben ( e helyszínen ez a 2. év) a zene és színház iránt érdeklődőket.

Ettől az évtől nemcsak bentlakásos módon (1-5 éves korig csak szülőkkel), hanem napközis táborként is kínáljuk programunkat, elsősorban a környéken élő gyermekek számára már 7 - 15 éves korig. Várjuk azon gyermekeket, akik szeretnének ismerkedni a hangszeres zenével, színjátszással netán nyáron is szívesen játszanak, gyakorolnak hangszerükön.

A tábort zene- és táncpedagógusok, a Magyar Állami Operaház művészei vezetik. Zenei táborban új világba kalauzoljuk a gyermekeket, melyben értékes és hasznos ismeretekhez juthatnak. Korosztálynak megfelelő tevékenységeket váltva intenzíven, de játékosan foglalkozunk a gyerekekkel.  A tábor alapját a zene teszi ki, mint: egyéni hangszeres - furulya, hegedű- és zenekari foglalkozások, hangszerbemutatók, koncertek, de emellett kézműves tevékenységben, néptánc (4-10 éveseknek) tanulásban, táncházban, kirándulásban, sportprogramokban is részt vesznek a táborozók.

Bővebben...
 

Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv ügyfélfogadási időpont változás

Változás!

Tatai Járási Hivatalban a kihelyezett ügyfélfogadást tartó Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv ügyfélfogadási

időpontja az alábbiak szerint változik 2013. április 2-től

Szakigazgatási szerv

Időpont

Helyszín

Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv

Minden hónap első kedd
8.00 – 12.00

Tata, Ady u. 24.

 

Óvodai beiratkozás 2013/2014

ÓVODAI BEIRATKOZÁS

Kedves Szülők!

A szomódi Százszorszép Óvodába a 2013/2014-es nevelési évre a beiratkozás időpontjai az alábbiak:

2013. április 10. szerda, 8.00-16.00-ig,

2013. április 11. csütörtök, 8.00-16.00-ig.

Bővebben...
 

Szomódi Kisbíró 2013 március

Megjelent a Szomódi Kisbíró márciusi száma. Pdf formátumban elérhető honlapunkon a Szomód/Szomódi Kisbíró menüpontban.

 

Összetett közlekedési fejlesztés két kistérségben

A jövő közösségi közlekedésének alapjait teszi le a Vértes Volán Zrt. két önkormányzattal és két kistérséggel közösen. A KDOP-4.2.3/09-2010-0002 jelű pályázat támogatásával összetett fejlesztés valósul meg ebben az évben Tatán, Tatabányán és a két kistérség további 18 településén.

Befejező, és egyben látványos fázisához érkezett a Vértes Volán Zrt., valamint húsz település közös fejlesztése. A projekt eredményeképpen kialakulnak az elektronikus forgalomirányítás feltételei, modern, a fogyatékkal élő emberek igényeire is tekintettel lévő utastájékoztatási-rendszer valósul meg, illetve hatékonyabbá válik a helyi és helyközi közlekedés összehangolása. Az elsődleges cél, hogy kiszámíthatóbb, a mai kor igényeihez sokkal inkább alkalmazkodó szolgáltatást vehessen igénybe az érintett utazóközönség. Tata és Tatabánya, valamint a hozzájuk tartozó két kistérség közlekedése a szolgáltató megyei járatainak 50-60 százalékát teszi ki.

Bővebben...
 

Programajánló

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt márciustól induló

– a családalapítást, gyermekvállalást támogató –

ingyenes programsorozatunkra:

Bővebben...
 

Vértes-Gerecse Közösség Projektgyűjtő adatlap

Az Irányító Hatóság a tegnapi nappal elindította a LEADER Helyi Akciócsoportok által elvégzendő HVS (Helyi Vidékfejlesztési Stratégia) felülvizsgálatot. Ennek lényege, hogy a LEADER pályázatok kiírása előtt egy részletesen összeállított, konkrét célokkal és intézkedésekkel megfogalmazott terv készüljön el. A felülvizsgálathoz mindenképpen szükségünk van a térségben felmerülő pályázati igényekre, fejlesztési ötletekre is. Ezért szeretnénk kérni Önöket, hogy a csatolt projektgyűjtő adatlapot szíveskedjenek kitölteni (többet is lehet!) és visszaküldeni a munkaszervezetnek, hogy munkánkat ezzel is megkönnyítsék. Tájékoztatjuk egyben Önöket, hogy jelen projektgyűjtő adatlap nem egyezik meg a pályázathoz szükséges adatlappal, csupán az igények felmérésre szolgál.

Bővebben...
 

Lakossági tájékoztatás a Tatai Járási Hivatal új ügyfélfogadási rendjéről

Az alábbi dokumentumban olvasható lakossági tájékoztatás a Tatai Járási Hivatal új ügyfélfogadási rendjéről:

megtekintés

 

A BM OKF főigazgatójának köszöntője

Az alábbi dokumentumban olvasható a BM OKF főigazgatójának köszöntője a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából:

megtekintés

 


7 / 7 oldal

Által-ér völgyi kerékpárút építése Szomód térségében

Polgármesteri köszöntő

Cellár József polgármester

Szomód Község Önkormányzata nevében örömmel köszöntöm megújult honlapunkon. Ez a honlap segítségére lesz Önnek abban, hogy tájékozódjon Szomód múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Új honlapunkon minden olyan információt megtalál, amire szüksége lesz ahhoz, hogy megismerje községünk értékeit, látnivalóit, nevezetességeit.

Reméljük, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő weboldalunk elnyeri tetszését. Célunk, hogy friss információkat adjunk Szomód lakóinak, a község iránt érdeklődőknek.

Amennyiben még nem járt nálunk tapasztalja meg vendégszeretetünket, ismerje meg településünket, és érezze jól magát nálunk!

A honlap használatához sok örömet kívánok!

Cellár József
polgármester